skate-verhuur-nl

Rolschaatsen huren?

Wil je rolschaatsen huren? Dat kan bij Skate Fever! Wij hebben ruim 100 kinderskates (verstelbaar van maat) en 650 paar rollerskates in verschillende soorten en maten voor de externe skate verhuur. Hierdoor kunnen wij zeer grote groepen van rolschaatsen RolRolRovoorzien. Ideaal als je met vrienden, familie of collega's op een locatie naar keuze wil skaten! Skate Fever zorgt dat iedereen rolt! DE SKATES KUNNEN OP DE BETREFFENDE LOCATIE WORDEN GELEVERD, maar men heeft ook de MOGELIJKHEID OM DE SKATES ZELF OP TE HALEN BIJ ONZE VESTIGING. De huurprijs is afhankelijk van het aantal dat u wilt huren. Vanaf 100 paar skates is de standaard huurprijs €7,50 PER PAAR PER DAG.

skate-verhuur-nederland-1

Productie op maat

Op zoek naar een productie op maat? Wij TOVEREN JOUW KANTOOR, THEATER, FEESTZAAL OF WINKELCENTRUM OM TOT EEN ROLLERSKATEBAAN! WIJ LEVEREN NIET ALLEEN DE SKATES, MAAR VERZORGEN OOK HET GELUID, LICHT EN AANKLEDING OP LOCATIE. OOK HET INHUREN VAN ONZE HUISDJ’S BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN. WIJ KUNNEN ZEER GROTE GROEPEN FACILITEREN, DUS NIETS IS VOOR ONS TE GEK!

Dus: ben je op zoek naar een energiek en uniek bedrijfsfeest? Wil je je evenement feestelijk omlijsten met een rollerskatediscotheek? Wil je als school opvallen tijdens je open dag? NEEM CONTACT OP VOOR DE EINDELOZE MOGELIJKHEDEN.

skate-verhuur-nederland

Rollerbabes!

Huur onze rollerskatebabes in en geef uw evenement een uniek en hip karakter! Rollerskaten is namelijk helemaal terug van weggeweest. Vind je een rollerskatebaan op locatie te veel gedoe maar wil je toch een origineel tintje aan bijvoorbeeld je beurs, bedrijfsfeest of opening geven? Onze ervaren en sexy rollerskatebabes rollen door je ruimte heen en zijn een belevenis op zich! Van het presenteren van producten tot aan het rondbrengen van hapjes: onze rollende babes zijn tot alles in staat.